Al onze golfkleding voor heren en dames

Hoe kies je je kleren terwijl je de etiquette respecteert en "in" bent? Espace Golf heeft het antwoord en biedt u de beste golfmerken voor dames en heren, evenals de accessoires die onmisbaar zijn voor de outfit van een golfer!

Lange tijd was het spelen van golf gebaseerd op een aantal regels en gebruiken (de Etiquette). De golfwereld is echter flexibeler geworden, want golfkleding is nu gericht op comfort om vrij te kunnen swingen, maar ook op stijl naar gelang van de seizoenen en de individuele smaak.

Kleding voor iedereen: mannen, vrouwen en kinderen!

Espace Golf heeft een breed assortiment kleding geselecteerd dat past bij het budget en de stijl van elke golfer. Keuze is een van onze grootste troeven, want wij hebben talrijke merken geselecteerd om u een breed gamma producten aan te bieden. Vrouwen, mannen en kinderen vinden er snel en gemakkelijk hun toekomstige golfkleding aangepast aan elk seizoen.

Elegantie is niet langer het belangrijkste criterium voor golfers, en de merken hebben dit begrepen aangezien zij besloten hebben esthetiek en techniek in hun producten te combineren.

De outfits van vrouwelijke golfers zijn uitgebreider qua snit en kleuren. De laatste jaren hebben de merken gewerkt aan originelere produkten, die de modetrends volgen, zonder het technische aspect en het comfort van de spelers op de baan te verwaarlozen. Heren- en kinderkleding beginnen hun geschiedenis in de wereld van de mode. Vind de meest emblematische modemerken van de golfwereld zoals Cross, FootJoy, Puma Golf of Nike, Adidas en Jott.

Hoe kies je je kleding het hele jaar door?

Golf spelen in de zomer en in de winter is totaal verschillend. Is een lichte outfit zonder angst voor slecht weer in het zomerseizoen geschikt, in het winterseizoen is dat heel anders. Gelukkig hebben merken kleding ontworpen die je beschermt tegen wind, regen, kou, en zelfs tegen alles tegelijk.

In de eerste plaats wordt golfkleding gekozen naar gelang van de tijd van het jaar. Of het nu droog of nat weer is, u moet altijd ademende kleding kiezen. Espace Golf raadt aan om kleding van synthetische of natuurlijke vezels te gebruiken, aangezien katoenen bovenstukken zeer absorberend zijn en langzaam drogen. Als u in de zomer zweet of in de winter nat wordt, blijft het kledingstuk immers langer vochtig dan synthetische vezels, wol, tencel, lyocell, enz. Dit onaangename gevoel van nattigheid kan snel omslaan in een gevoel van kou.

Golfkleding moet ook waterdicht zijn, want ze moet u tijdens het hele parcours en in alle weersomstandigheden droog houden. Espace Golf heeft voor u waterdichte of waterafstotende kleding geselecteerd, met Gore-Tex technologie of waterdicht-ademende membranen.

Tenslotte moet je outfit winddicht zijn. Over het algemeen zijn winddichte jassen waterafstotend.

Uw golfoutfit kan worden aangevuld met diverse accessoires, zoals regenhandschoenen, winterhandschoenen, wanten, hoeden, petten, bobs of bobslee├źn.