Wie zijn wij?

Welkom op Espace Golf, de website voor golf liefhebbers. Als lid van de grote Spacefoot familie, een pionier op het gebied van sport e-commerce, begon ons avontuur met een passie voor de golfwereld.

De Espace Golf begon in juni 2021 met de oprichting van de website! We zijn er trots op dat we vandaag de dag meer dan 200 toonaangevende merken verkopen, zoals adidas, Boston Golf, WellPutt, Volvik, Skechers, Under Armour, JuCad, Longridge, MGI, Callaway, Fast Fold, Beaver Golf... Bovendien voegen elke maand nieuwe merken zich bij ons: bij ons vind je altijd waar je naar op zoek bent! We willen onze duizenden klanten een maximale keuze bieden met de best mogelijke online ervaring. Zo zal elke golfer, van beginner tot ervaren, zijn geluk vinden op onze website.

Onze strategisch gelegen magazijnen in Montlouis-sur-Loire (37) spelen een centrale rol in onze activiteiten, met meer dan 500.000 producten van meer dan 5.000 bekende merken, zorgvuldig opgeslagen en verzonden naar alle regio's van Europa. Onze kantoren zijn gevestigd in Levallois-Perret, waar een toegewijd team van experts werkt aan het voortdurend verbeteren van de online winkelervaring.

De toekomst van Espace Golf ziet er veelbelovend uit, we zijn van plan om internationaal uit te breiden naar meer dan 20 landen over de hele wereld. Ons doel is eenvoudig: u een ongeƫvenaarde selectie van golfuitrusting en -producten bieden.

Bij Espace Golf zijn ook onze waarden erg belangrijk voor ons. We worden gedreven door ambitie, niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze klanten. We geloven in teamgeest om u de beste servicekwaliteit te bieden. Ons succes bevestigt alleen ons engagement om voortdurend te innoveren en de grenzen van e-commerce te verleggen, altijd op zoek naar een ongeƫvenaarde winkelervaring.

Onze missie is dus duidelijk: u voorzien van de ultieme uitrusting om uw prestaties op de green te maximaliseren, terwijl u tijd en middelen bespaart. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe golfclub, een passend paar schoenen, een mooi pak of een trolley, wij hebben alles wat u nodig hebt om uw golfpassie te beleven!

Tot snel op Espace Golf!