Alle golfschoenen voor dames en heren

Schoenen zijn onmisbaar voor golfers en zorgen voor stabiliteit en comfort, zowel in de zomer als in de winter, met of zonder spikes. Vind ook onze reinigingsproducten, accessoires en schoenenzakken om uw auto schoon te houden.

Hoe kies je een goed paar golfschoenen?

Om het beste paar schoenen te kiezen, moet u letten op drie criteria: waterdichtheid, comfort en grip. Met deze eigenschappen zal uw paar alle soorten terrein en weer aankunnen.

In de winter, en zelfs 's morgens tijdens het zomerseizoen, kan dauw of regen de baan nat maken. Daarom is het belangrijk om waterdichte schoenen te kiezen om je voeten droog te houden. Er zijn canvas zomerschoenen die waterafstotend zijn, maar niet waterdicht!

Als u golf speelt, moet uw hele outfit maximaal zijn voor uw comfort, vooral uw schoenen. Als uw schoenen niet aan uw voeten passen, zult u ongeconcentreerd zijn en niet kunnen presteren. Het is ook van essentieel belang dat u goed ter been bent, aangezien de gemiddelde speler ongeveer 10 km van het parcours aflegt. Zo niet, dan zul je lijden.

Tenslotte, een effectieve swing vereist een goede grip op de grond. Grip is belangrijk en kan variƫren in de zomer en de winter, daarom is de keuze van een paar schoenen met spikes of noppen een cruciale strategische keuze.

Bij Espace Golf vindt u alle paren golfschoenen voor mannen en vrouwen, voor alle budgetten, alle toepassingen en alle stijlen!

Wat zijn de verschillende soorten schoenen?

Een eerlijk principe: elk seizoen heeft zijn eigen paar schoenen! Merken bieden namelijk verschillende soorten schoenen aan: voor de winter, voor de zomer en gemengde schoenen. Uw schoenen moeten aangepast zijn aan het soort terrein: in de winter schoenen met noppen en in de zomer schoenen zonder noppen. In gemengde schoenen, vind je spikes en pukkels op de zool. In de zomer kunt u de bouten verwijderen met een boutsleutel.

De materialen zijn ook van verschillende aard. Op Espace Golf vindt u goedkope golfschoenen in leer of canvas.

Canvas schoenen zorgen voor een continue ventilatie van uw voeten, en zijn dus ademend. Bovendien is het materiaal waterafstotend, zodat uw voeten een tijdlang droog blijven. Lederen schoenen vergen veel meer onderhoud. Merken gebruiken namelijk steeds vaker hittebinding voor de vervaardiging van schoenen, dus gebruik geen schoensmeer, anders krijgt u schimmel tussen het leer en de zool. Wij raden u aan een vochtige doek te gebruiken om het leder te reinigen.

Vind op Espace Golf al onze producten om uw golfschoenen het hele jaar door te onderhouden en te bewaren.