Spikeless golfschoenen Ecco Biom H4 Boa

Spikeless golfschoenen Ecco Biom H4 Boa

Beginnend op: € 230,91

€ 184,73

-20%
Voel het comfort en de prestaties van Ecco Biom H4 Boa golfschoenen, een combinatie van elegantie, technologie en stabiliteit voor een spel zonder grenzen.

Niet op voorraad

Beschrijving

Spikeless golfschoenen Ecco Biom H4 Boa

Slanker, sportiever en jonger, de verbeterdeECCO M GOLF BIOM H4 biedt een frisse, minimalistische styling die perfect past bij innovatief comfort en prestaties. De update omvat de toevoeging van de geavanceerde BOA® Li2 draaiknop, die in beide richtingen kan worden gedraaid zodat je hem snel losser of strakker kunt zetten voor een precieze, micro-regelbare pasvorm. Deze hybride voor heren wordt aangedreven door BIOM NATURAL MOTION-technologie en is gemaakt van ECCO leer dat duurzaamheid en stijl toevoegt, terwijl GORE-TEX waterdichte technologie je voet droog houdt in natte omstandigheden. De ECCO MTN GRIP buitenzool biedt stabiliteit, tractie en rotatieondersteuning door middel van drie verschillende secties, terwijl de PU tussenzool met TPU inzetstukken aan elke kant je voet stevig omarmt en stabiliteit toevoegt.

Gemaakt van duurzaam ECCO leer met 100% waterdichte bescherming GORE-TEX om je voeten droog te houden
BIOM® NATURAL MOTION technologie brengt je dichter bij de grond met een anatomische vorm
MTN GRIP buitenzool ECCO biedt stabiliteit, tractie en rotatieondersteuning door drie verschillende secties
INVISIBLE X-TENSA TECHNOLOGY verbindt de zool met de veters via interne versteviging voor verbeterde stabiliteit
FLUIDFORM technologie voor een lichtgewicht zool, flexibel en comfortabel, met een ademende, uitneembare en wasbare Ortholite binnenzool
De draaiknop van het BOA Fit System Li2 kan in beide richtingen worden gedraaid voor een nauwkeurige micro-afstelling en is ontworpen om onder alle omstandigheden te werken.

Extra informatie

Merk Ecco
Fabrikant SKU 108504-60567
Kleur zwart/groen/wit
Kleur Zwart
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Zonder spikes