Al onze golftassen: Standbags, cartbags, weekendbags en staffbags

Met vrienden, in competitie, onderweg, of gewoon om te trainen, vind op Espace Golf de grootste merken van golftassen die u zullen begeleiden volgens het type spel : Big Max, Skymax, Cobra, ...

Er zijn vier grote families van golftassen : standbags, mixedbags, cartsbags en training. Ze zijn stuk voor stuk compatibel met golftrolleys om u op de baan te ontlasten en zijn waterdicht.

De standbags is licht van gewicht, heeft tot 8 compartimenten en kan met zijn riemen op de rug worden gedragen. Het is ontworpen om een halve set te bevatten.

De cartbags is de grootste, met 14 vakken en opbergvakken. Er past een hele set in. Omdat hij groot en zwaar is, wordt hij begeleid door een karretje of vervoerd per golfette.

De mixedbags combineert de opbergruimte van een trolleytas met de manoeuvreerbaarheid van een statieftas. Hij heeft 14 vakken, rugriemen en een statief.

De weekendbags, die zeldzamer is, is een zeer kleine tas die op de schouder wordt gedragen en waarin 4/5 clubs voor de praktijk kunnen worden opgeborgen.