Al onze golf afstandmeters, gps horloges and accessories

Met onze selectie horloges en afstandsmeters kunt u de af te leggen afstand, de afgelegde afstand en de verschillende hindernissen op het parcours nauwkeurig meten. Van nu af aan, maak geen verkeerde keuze van clubs op de green ! Vind onze producten aan de laagste prijs bij de grootste merken: Garmin, Boston Golf, ...

Waarom een afstandsmeter of een golfhorloge kopen?

Ze zijn waarschijnlijk de beste bondgenoten van de golfer, omdat je er de afstand tot de vlag of het midden van de green nauwkeurig mee kunt meten. De golf rangefinder, ook wel laser rangefinder of golf verrekijker genoemd, is zeer nuttig om de keuze van de club te bepalen aan de hand van de plaats van de bal.

Door een GPS-horloge of een afstandsmeter te gebruiken, haal je een belangrijke factor uit het spel: de afstand. Met dit eenvoudige gegeven kunt u de juiste club kiezen en meer vertrouwen hebben in uw swing. Ten slotte besparen deze hulpmiddelen tijd op de baan en maken ze het spel veel comfortabeler.

Op Espace Golf vindt u onze selectie golf rangefinders, GPS horloges,swing analysers en hun accessoires tegen lage prijzen.