Al onze golfartikelen voor kinderen: Schoenen, kleding, clubs en meer

Vind hier alle golfartikelen voor kinderen en junioren : golfsets, golfclubs, kleding, schoenen en accessoires !

Welke golfuitrusting moet ik kiezen voor mijn kind?

Leeftijd en lengte van het kind:

Kinderen van 3 tot 5 jaar (of kleiner dan 1,10 m): Kies clubsjunior , die speciaal voor deze leeftijdsgroep zijn ontworpen.

Kinderen van 6 tot 8 jaar (of van 1,10 m tot 1,25 m lang): Kies clubs in een lengte die geschikt is voor deze leeftijds- en lengtegroep.

Kinderen van 9 tot 12 jaar (of van 1,25 m tot 1,50 m): In dit stadium kan de uitrusting variëren afhankelijk van de vaardigheden van het kind. Er zijn echter altijd specifieke sets voor deze leeftijdsgroep.

Tieners (of meer dan 1,50 m): Sommige tieners kunnen volwassen clubs s gaan gebruiken, maar met flexibelere schachten.

Type Clubs: Beginners hebben geen complete set nodig. Een driver, een ijzer, een wedge en een putter kunnen genoeg zijn om mee te beginnen.

Flexibiliteit van de shafts: Kinderen hebben flexibele shafts nodig om hun verminderde kracht te compenseren. clubs junior heeft over het algemeen grafieten shafts om de nodige flexibiliteit te bieden.

Gewicht: zorg ervoor dat de clubs niet te zwaar is voor je kind. clubs die te zwaar zijn, kunnen het mechanisme van de swing beïnvloeden en mogelijk letsel veroorzaken.

Grip: De grips op clubs voor kinderen zijn kleiner voor hun handen. Zorg ervoor dat ze comfortabel zijn voor je kind.

Golfbal: Voor kinderen hebben zachte ballen met een lage compressie de voorkeur, omdat ze gemakkelijker te raken zijn.

Schoenen: Golfschoenen met goede spikes zijn essentieel om uitglijden te voorkomen en voor een goede houding tijdens de swing.

Accessoires: Denk aanautres uitrusting zoals handschoenen aangepast aan de maat van het kind, tees, een hoed voor bescherming tegen de zon en een paraplu in geval van regen.

Golftas: Kies een lichtgewicht tas die je kind gemakkelijk kan dragen, vooral als hij of zij over de baan loopt.

Beschermende uitrusting: Vooral voor jongere kinderen is het aan te raden om een veiligheidsbril te dragen om ongelukken met verdwaalde ballen te voorkomen.

Vind hier alle golfuitrusting die je nodig hebt om je spel te perfectioneren.

Of je nu op zoek bent naar een complete golfset, een enkel ijzer, geschikte kleding, comfortabele schoenen ofaccessoires, je bent hier aan het juiste adres. Ontdek een selectie van topmerken tegen uitzonderlijke prijzen: U.S KIDS GOLF BOSTON GOLF , BOSTON JUNIOR, COBRA, PUMA, Adidas en nog veel meer opautres. Of je nu een professionele golfer bent of gewoon voor je plezier speelt, ontdek hieronder wat we je te bieden hebben op het gebied van golfuitrusting.

Golfuitrusting.

Espace Golf heeft een ruim assortiment golfkits voor spelers van alle niveaus. Vergeet niet rekening te houden met je spelniveau en je stijl om de beste kit voor jou te kiezen. Al ons advies over het kiezen van je kit is beschikbaar op onze pagina over golfkits.

Individuele ijzers.

Als je op zoek bent naar een specifiek ijzer om aan je tas toe te voegen, ben je bij Espace Golf aan het juiste adres. BOSTON JUNIOR , U.S KIDS GOLF, MKIDS, je vindt altijd een ijzer dat bij je past. Bekijk ons advies om de specifieke kenmerken van elk ijzer te begrijpen en kies het ijzer dat het beste bij jouw swing past. Meer informatie op de speciale pagina.

Kleding.

Comfort en stijl zijn essentieel op green. Bekijk onze selectie golfkleding: polosbroeken, donsjacks en meer. Met merken als ADIDAS, NIKE en PUMA zit je zowel gant als comfortabel om je beste slagen te slaan. Ga voor meer informatie over het kiezen van je golfkleding naar onze speciale pagina.

Schoenen.

Espace Golf biedt een breed assortiment golfschoenen voor meisjes en jongens. Of je nu waterdichte schoenen nodig hebt voor nat weer of lichtgewicht schoenen voor de zomer, bij ons zit je goed. Met of zonder spikes, vind de schoen die bij je voeten en je speelstijl past op onze pagina over golfschoenen.

Accessoires.

Vergeet de details niet! Ontdek ons assortiment accessoires, hoofddeksels, riemen en brillen. Bekijk onze speciale pagina en ontdek al onze golfaccessoires om je outfit te perfectioneren.

Goedkope golfuitrusting

We doen er alles aan om je kwaliteitsproducten te bieden tegen onverslaanbare prijzen. Profiteer van onze uitzonderlijke aanbiedingen en regelmatige promoties om je golftas uit te rusten zonder je budget te breken!

Omdat een passie voor golf geen luxe zou moeten zijn, zijn we er trots op dat we je een betaalbaar alternatief kunnen bieden zonder aan kwaliteit in te boeten. Verken onze site, vind de beste aanbiedingen en geniet van golfen met kwaliteitsuitrusting tegen een gereduceerde prijs.

Omdat een passie voor golf geen luxe zou moeten zijn, bieden we je met trots een betaalbaar alternatief zonder aan kwaliteit in te boeten. Verken onze site, vind de beste deals en geniet van golfen met kwaliteitsuitrusting tegen een gereduceerde prijs!