Dames golfschoenen zonder spikes Ecco LT1

Dames golfschoenen zonder spikes Ecco LT1

Beginnend op: € 201,67

€ 166,51

-17%
Ontdek de revolutie in golf voor dames met de nieuwe Ecco LT1 spikeless golfschoenen, lichtgewicht en veerkrachtig, voor een optimaal spel.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 201,67

€ 166,51

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Dames golfschoenen zonder spikes Ecco LT1

Het ultramoderne ultra-lichtgewicht schuim zorgt voor een ongeëvenaarde rebond en zachtheid in de nieuwe ECCO WOMEN'S GOLF LT1 SHOE. Deze innovatieve hybride damesschoen is gemaakt met het nieuwe ECCO LYTR, een geavanceerd rebond schuim dat in de zool is geïntegreerd met behulp van FLUIDFORM™ technologie. Het schuim wordt in de tussenzool naadloos gecombineerd met zacht PU, wat zorgt voor voorgevormd comfort, stabiliteit en een duurzame integrale verbinding met het leren bovenwerk. Voor stabiliteit op de grond heeft de ECCO WOMEN'S GOLF LT1 SHOE een zichtbare schacht en de nieuwe E-DTS™ NET buitenzool is een nieuwe variant van het ECCO DYNAMIC TRACTION SYSTEM™ en biedt tractie in meerdere richtingen en duurzaamheid. Het waterdichte membraan houdt de voeten droog, terwijl de gestroomlijnde sneaker-stijl en het ECCO leer zorgen voor een eersteklas look en feel.

  • Rebond en flexibiliteit ultra-lichtgewicht dankzij het nieuwe ECCO LYTR, een geavanceerd schuim dat in de zool is geïntegreerd via FLUIDFORM™-technologie.
  • Het schuim wordt in de tussenzool naadloos gecombineerd met zacht PU voor voorgevormd comfort, stabiliteit en een integrale verbinding met het bovenwerk.
  • De nieuwe E-DTS™ NET buitenzool is een nieuwe versie van het E-DTS® ontwerp dat multi-directionele tractie en duurzaamheid biedt.
  • Ademend, eersteklas Performance Leather ECCO en waterdicht membraan.
  • X-TENSA INVISIBLE technologie voor verbeterde stabiliteit.
  • Uitneembare OrthoLite® inlegzool voor langdurige demping en ademend vermogen, met de optie om deze te verwijderen voor extra wijdte.

Extra informatie

Merk Ecco
Fabrikant SKU 132753-60909
Kleur wit/bubbegu
Kleur Wit
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Zonder spike
Hoeveelheid per product 1