Vrouwenrok Puma Bloom

Vrouwenrok Puma Bloom

Beginnend op: € 90,75

€ 72,72

-20%
Kies voor sportieve elegantie met de damesrok Puma Bloom, ontworpen door het beroemde golfmerk Puma. Een must-have voor uw rondes op green.
Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 90,75

€ 72,72

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Vrouwenrok Puma Bloom

De Puma Bloom damesrok is een must-have voor alle fanatieke golfers. Deze rok van het gerenommeerde merk Puma combineert stijl en prestaties om je in stijl naar green te brengen.

De Puma Bloom rok is speciaal ontworpen voor vrouwen en heeft een vrouwelijke, flatterende snit die je figuur zal verbeteren. De zachte, rekbare stof zorgt voor optimaal comfort en volledige bewegingsvrijheid, zodat jij je kunt concentreren op je swing.

De Puma Bloom rok is ook voorzien van dryCELL technologie, die vocht afvoert om je droog en koel te houden tijdens je rondje golf. Je hoeft je geen zorgen te maken over transpiratie, zodat je je volledig op je spel kunt concentreren.

Dankzij het strakke, moderne ontwerp kun je deze rok zowel op de golfbaan als in de stad dragen. Het discrete Puma logo aan de zijkant voegt een subtiel, elegant vleugje stijl toe.

De Puma Bloom rok is verkrijgbaar in een reeks trendy kleuren en past gemakkelijk bij al je golfoutfits. Combineer hem met een polo of sporttop van hetzelfde merk voor een compleet en geraffineerd look.

Of je nu een beginnende of ervaren golfer bent, met de Puma Bloom rok ga je stijlvol en comfortabel de baan op. Laat je golfkleding je niet afremmen, kies voor de Puma Bloom damesrok en speel met zelfvertrouwen en elegantie.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 625900-01
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1