Sokken Puma x PTC Crew [Grootte 43/46]

Sokken Puma x PTC Crew [Grootte 43/46]
€ 15,13
Verbeter je golfspel met Puma x PTC Crew sokken, speciaal ontworpen voor veeleisende golfers door het legendarische sportmerk Puma.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verzonden in 24 uur

Beschrijving

Sokken Puma x PTC Crew

Ontdek de nieuwe Puma x PTC Crew sokken, speciaal ontworpen voor veeleisende golfers! Deze sokken zijn de perfecte combinatie van stijl en prestaties om u mee op de greens te nemen.

Het merk Puma, bekend om zijn expertise op het gebied van sport, heeft samengewerkt met de Professional Golfers' Association (PGA) om deze sokken van topkwaliteit te creëren. Je profiteert van de expertise en innovatie van beide merken om je prestaties op de baan te verbeteren.

Puma x PTC Crew sokken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor optimaal comfort. Ze zijn gemaakt van een mix van katoen, nylon en elastaan, voor opmerkelijke zachtheid en elasticiteit. Dankzij deze samenstelling vormen de sokken zich perfect naar de vorm van je voet voor perfecte ondersteuning tijdens je hele spel.

Maar dat is niet alles: deze sokken zijn ook ontworpen om je prestaties op het veld te verbeteren. Ze zijn voorzien van DryCELL technologie van Puma, die transpiratievocht afvoert om je droog en koel te houden, zelfs bij warm weer. Je kunt je dus blijven concentreren op je spel zonder last te hebben van vocht.

Bovendien hebben Puma x PTC Crew sokken verstevigingen voor de voetboog en hiel voor extra ondersteuning en stabiliteit. Ze hebben ook strategisch geplaatste ventilatiezones om de luchtcirculatie te verbeteren en schuren te voorkomen.

Deze sokken zijn verkrijgbaar in verschillende maten en passen in alle schoenmaten voor een perfecte pasvorm. Hun stijlvolle ontwerp, met het Puma en PGA logo, voegt een vleugje stijl toe aan je golfkleding. Of je nu een amateur of een professional bent, deze sokken zullen je bondgenoot zijn voor een onberispelijke look op de baan.

Kortom, Puma x PTC Crew sokken zijn een must-have voor alle golfers die comfort, prestaties en stijl willen combineren. Laat je sokken je niet langer tegenhouden en kies voor deze sokken van topkwaliteit. Bestel nu en geniet van een spel zonder grenzen!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 859822-01
Kleur wit
Kleur Wit
Maat 43/46 - Standaard Franse maten
Maathulp
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Volwassene