Golf trolley tas Cobra

Golf trolley tas Cobra

€ 156,29

€ 134,67

-14%
Ontdek de Cobra golftrolley, ontworpen door het gerenommeerde merk Cobra voor een uitzonderlijke golfervaring. Kies voor kwaliteit.
Zet op verlanglijst

Beschikbaar - Verstuurd in 7 of 9 dagen

Beschrijving

Golf trolley tas Cobra

De Cobra golftrolleytas is een essentieel accessoire voor elke fanatieke golfer. Deze tas van het beroemde merk Cobra combineert elegantie, functionaliteit en duurzaamheid om je te vergezellen op tous.

Met zijn intelligente ontwerp en hoogwaardige materialen is deze trolleytas ontworpen om je spel gemakkelijker te maken en je de best mogelijke golfervaring te geven. Het ergonomische ontwerp zorgt voor een evenwichtige gewichtsverdeling, waardoor de tas gemakkelijk te dragen en te manoeuvreren is op de golfbaan.

De Cobra golftrolleytas is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van golfers van alle niveaus tous. Of je nu een beginner of een ervaren golfer bent, deze tas biedt perfecte organisatie voor tous je clubs, ballen, tees en autres essentiële golfaccessoires. Je kunt je dus volledig op je spel concentreren zonder je zorgen te maken over het organiseren van je uitrusting.

Dankzij de vele functionele vakken kun je in deze tas gemakkelijk je waardevolle spullen, telefoon, portemonnee en persoonlijke bezittingen opbergen. Er zijn ook speciale vakken voor je drankjes en waterfles, zodat je tijdens je ronde gehydrateerd kunt blijven.

De Cobra golftrolleytas zit ook boordevol praktische functies om het leven op de golfbaan gemakkelijker te maken. De geïntegreerde parapluhouder houdt je droog op regenachtige dagen, terwijl de handdoekhouder engant houder deze accessoires bij de hand houden.

Deze trolleytas is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zowel léger als duurzaam voor langdurig gebruik. De gevoerde, verstelbare schouderbanden bieden optimaal comfort als je op pad bent op de golfbaan. Bovendien zorgen de stevige basis en zware wielen voor extra stabiliteit en duurzaamheid.

Tot slot is de Cobra golftrolley verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren die passen bij tous. Of je nu de voorkeur geeft aan klassiek zwart of meer gedurfde kleuren, je vindt zeker de juiste tas voor jou.

Kortom, de Cobra golftrolley is een must-have metgezel voor tous golfers. Met zijn superieure kwaliteit, functionaliteit en stijlvolle ontwerp is het de ideale keuze om je golfuitrusting op de baan te dragen. Laat niets je tegenhouden en speel met vertrouwen met de Cobra golftrolley.

Extra informatie

Merk Cobra
Fabrikant SKU 909631-01
Kleur zwart
Kleur Zwart
Maat TU - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1