Rechtshandige wedge Cobra King Versatile 48° [Grootte 48]

Rechtshandige wedge Cobra King Versatile 48° [Grootte 48]

€ 150,24

€ 105,69

-30%

Niet op voorraad

Beschrijving

Rechtshandige wedge Cobra King Versatile 48°

Clubs Puma King Cobra Sb Wedge Zilver Veelzijdig Rh

De King Cobra wedge heeft de nostalgische look van de King Cobra, die herinnert aan de rijke geschiedenis en evolutie van het merk. De wedge heeft een Snakebite groef ontwerp (in zowel traditionele als full face groef lengtes) dat is ontworpen om spin te maximaliseren en meer BITE op de greens te produceren.

40% scherpere groeven:

  • Het Snakebite groefontwerp maakt gebruik van een herontworpen snijmethode waarbij gereedschap vaker wordt vervangen om de groeftoleranties aan te scherpen, het groefvolume te maximaliseren en de scherpste, meest nauwkeurige groeven mogelijk te maken. Dit ontwerp resulteert in groeven die 11% dieper zijn en groefranden die 40% scherper zijn om de bal maximale spin te geven.

Veelzijdig:

  • De hiel- en teenverlichting biedt de veelzijdigheid om schoten met een open slagvlak te spelen, terwijl een middeninkeping de leading edge dichter bij de grond houdt zonder effectieve bounce toe te voegen.

Maal Widelow:

  • Een brede zool met weinig stuiter werkt op zachte bunkers en een gemiddelde rough, en voorkomt dat de leading edge zich ingraaft.

Classic Grind:

  • Een zool met gemiddelde breedte, hoge bounce en reliëf aan de achterkant werkt goed op neutrale tot steilere swings en in uiteenlopende baanomstandigheden. Met een minimaal hiel- en teenreliëf is dit zooltype het meest geschikt voor volledige swings en langere shots.

Extra informatie

Merk Cobra
Fabrikant SKU 914481-03
Kleur zilver/zwart mat
Kleur Zilver
Maat 48 - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene