Set rechtshandige ijzers Cobra King Tec 2023 [Grootte Maat 5-PW]

Set rechtshandige ijzers Cobra King Tec 2023 [Grootte Maat 5-PW]

€ 1.168,66

€ 1.150,97

Niet op voorraad

Beschrijving

Set rechtshandige ijzers Cobra King Tec 2023

De KING TOUR ijzers hebben een rear cavity ontwerp voor nauwkeurig schieten met een extra vleugje vergevingsgezindheid en een TPU insert voor een zacht, responsief gevoel bij elk schot.

VERBETERDE SHAPE
De vorm van de TOUR ijzers is geleidelijk aan compacter dan het KING Forged TEC model, met een dunnere bovenlijn en verminderde offset. De bijgewerkte Tour vorm heeft ook een iets kortere bladlengte dan eerdere KING Tour MIM ijzers om te inspireren tot betere controle en handling.

Gesmeed in 5 stappen
Terwijl traditionele ijzers een 4-staps smeedproces gebruiken, voegen de KING ijzers een vijfde stap toe om het uitzonderlijke soepele gevoel te leveren dat topspelers eisen. Elk ijzer is vervaardigd en gesmeed in 5 stappen van 1025 carbon staal voor een meer uniforme structure korrel en precieze vormgeving.

CNC gefreesde ondersnijdingen voor verbeterde vergevingsgezindheid
Een sleutel tot de verbeterde vergevingsgezindheid van de TOUR ijzers zijn de CNC gefreesde ondersnijdingen aan de achterkant van elk ijzer, waardoor het gewicht kan worden verplaatst om het zwaartepunt te verlagen voor betere lanceeromstandigheden en meer stabiliteit bij off-centre slagen.

TPU INSERTS FOR BETTER FEEL
De CNC gefreesde holtes zijn gevuld met een TPU materiaal en bedekt met een geco-moulded aluminium medaillon, dat trillingen dempt voor een aangenamer geluid en gevoel bij impact.

Extra informatie

Merk Cobra
Fabrikant SKU 915488-02
Kleur zilver/grijs
Kleur Zilver
Maat Maat 5-PW - Standaard Franse maten
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene