Golfschoenen met spikes Ecco Biom G5

Golfschoenen met spikes Ecco Biom G5

Beginnend op: € 262,17

€ 215,56

-18%
Verbeter je golfspel in stijl met de Ecco Biom G5 golfschoen die uitzonderlijke grip en stabiliteit biedt. Atletische prestaties en vooruitstrevend ontwerp.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten

Beginnend op: € 262,17

€ 215,56

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Golfschoenen met spikes Ecco Biom G5

Geavanceerde atletische prestaties worden gecombineerd met een sportief, vooruitstrevend ontwerp in de BIOM G5 golfschoen voor heren ECCO. Voor uitzonderlijke tractie en stabiliteit worden FTS 3.0 receptacles met Pivix spikes gecombineerd met extra groeven op de buitenzool. Je beweegt natuurlijker dankzij de BIOM® leest, die ook ondersteuning, stabiliteit en een perfecte pasvorm biedt, terwijl ECCO FLUIDFORM™ Direct Comfort Technology zorgt voor een moderne balans tussen demping en rebond en GORE-TEX technologie 100% waterdichte bescherming biedt. Performance leer in reliëf ECCO en een sportieve mesh maken het moderne, atletische ontwerp compleet. Het BOA® Fit System biedt een micro-verstelbare precisie pasvorm en is ontworpen om te presteren in alle omstandigheden.

  • ECCO Performance leer in reliëf en sportief mesh maken het moderne, atletische ontwerp compleet.
  • BIOM® NATURAL MOTION®-technologie maakt natuurlijke bewegingen mogelijk en biedt tegelijkertijd ondersteuning, stabiliteit en pasvorm.
  • FTS 3.0 receptacles met Pivix spikes worden gecombineerd met extra groeven op de buitenzool voor optimale tractie en stabiliteit.
  • GORE-TEX technologie biedt 100% waterdichte en ademende bescherming, terwijl FLUIDFORM™ demping en rebond biedt.
  • Uitneembare en wasbare Ortholite® binnenzool biedt langdurige demping en extra breedte als de binnenzool wordt verwijderd.
  • Het BOA® fit-systeem biedt een micro-afstelbare precisiepasvorm en is ontworpen voor alle omstandigheden.

Extra informatie

Merk Ecco
Fabrikant SKU 152304-51227
Kleur wit/zwart
Kleur Wit
Geslacht Man
Leeftijdsgroep Volwassene
Karakteristiek Met spike
Hoeveelheid per product 1