Geruite damesrok Puma Blake

Geruite damesrok Puma Blake

Beginnend op: € 75,63

€ 60,76

-20%
De geruite rok Puma Blake, een must-have voor golfers op het scherpst van de snede. Comfortabel, elegant en sportief.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 75,63

€ 60,76

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Geruite damesrok Puma Blake

De geruite damesrok Puma Blake is een must-have voor alle golfers die op zoek zijn naar een stijlvolle en sportieve look op green. Met zijn tijdloze ruitdessin en gerenommeerde merk Puma is deze rok de perfecte keuze voor vrouwen die stijl en prestaties op de golfbaan willen combineren.

Het merk Puma staat synoniem voor uitmuntendheid in de sportwereld en de geruite rok voor dames van Puma Blake is daarop geen uitzondering. Deze rok is gemaakt van hoogwaardige materialen en biedt uitzonderlijk comfort en duurzaamheid om je te vergezellen tijdens je meest intensieve rondes golf.

Het ruitpatroon voegt een vleugje verfijning toe aan deze rok, waardoor hij perfect is voor golfers die zich willen onderscheiden van de massa op green. Het flatterende ontwerp verbetert je silhouet en geeft je een elegante, vrouwelijke look terwijl het je optimale bewegingsvrijheid biedt voor je swings.

De damesrok Puma Blake is ook voorzien van DryCELL-technologie van Puma, die vocht afvoert en je zelfs op de warmste dagen droog houdt. Je kunt je dus met een gerust hart op je spel concentreren.

Of je nu een ervaren golfer bent of een beginner, deze rok is een ideale keuze voor alle gelegenheden op de golfbaan. Dankzij de veelzijdige stijl kun je hem dragen voor een partijtje golf met vrienden of voor een officiële wedstrijd.

Kortom, de damesrok Puma Blake is een must-have voor elke golfer met een passie voor mode en prestaties. Wacht dus niet langer en voeg dit geweldige stuk nu toe aan je golfgarderobe!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 623882-02
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1