Damespolo zonder mouwen met ruitprint Puma

Damespolo zonder mouwen met ruitprint Puma

Beginnend op: € 60,50

€ 48,79

-19%
Maak een stijlstatement op green met de mouwloze Puma ruitjespolo voor dames, perfect voor golf.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 60,50

€ 48,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damespolo zonder mouwen met ruitprint Puma

Ontdek de damespolo zonder mouwen met ruitmotief van het beroemde merk Puma, speciaal ontworpen voor golfliefhebbers. Met zijn elegante, moderne ontwerp combineert deze polo perfect stijl en prestaties om je mee op de greens te nemen.

De mouwloze polo is een ideale keuze voor zonnige dagen op de golfbaan. Dankzij het ademende léger materiaal biedt het de hele dag optimaal comfort. Bovendien verbetert de slanke pasvorm je silhouet en heb je veel bewegingsvrijheid voor een perfecte swing.

De tartanprint voegt een vleugje fantasie toe aan deze polo, terwijl hij toch sober en elegant blijft. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de kleur kunt vinden die het beste bij jouw stijl past. Of je nu van felle of gedempte kleuren houdt, er is voor ieder wat wils op tous.

Als merk dat gespecialiseerd is in sport, heeft Puma gekozen voor kwaliteitsmaterialen om duurzaamheid en stevigheid te garanderen. Deze polo is ook voorzien van DryCell-technologie, die vocht afvoert om je droog en koel te houden, zelfs op de warmste dagen.

Maar deze polo is niet alleen voor golfers, hij kan ook gedragen worden voor al je buitensportactiviteiten. Of het nu gaat om een partijtje tennis, een sessie op jogging of gewoon een wandeling in de natuur, het zal je ideale partner zijn.

Wacht dus niet langer met het toevoegen van deze prachtige polo zonder mouwen met ruitprint aan je sportgarderobe. Met Puma ben je verzekerd van een kwaliteitsproduct dat stijl en prestaties combineert om je te vergezellen bij al je sportieve activiteiten. Bestel het nu en maak je klaar om te schitteren op green!

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 623919-02
Kleur blauw
Kleur Blauw
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1