Damespolo Puma Mattr Essex

Damespolo Puma Mattr Essex

Beginnend op: € 65,54

€ 52,79

-19%
Maak een stijlstatement met de Puma Mattr Essex damespolo, ideaal voor een geslaagde golfdag. Bekijk het nu!

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 65,54

€ 52,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Damespolo Puma Mattr Essex

De Puma Mattr Essex damespolo is een must-have voor alle golfers met een passie voor mode. Ontworpen door het beroemde merk Puma, combineert deze polo perfect stijl en prestaties om je te vergezellen op de golfbaan.

De vrouwelijke, elegante snit verbetert je figuur en geeft je veel bewegingsvrijheid voor je swings. De ademende léger stof houdt je koel en droog, zelfs op de warmste dagen.

Het geborduurde Puma logo op de borst geeft deze klassieke polo een moderne, dynamische touch. Contrasterende details op de schouders en kraag voegen een subtiel vleugje kleur toe dat zeker opvalt op green.

De Puma Mattr Essex damespolo is speciaal ontworpen voor golf en is voorzien van vochtafvoerende DryCELL-technologie om je comfortabel droog te houden tijdens het golfen. Bovendien geeft de stretchstof je veel bewegingsvrijheid voor je meest intense swings.

Of je nu een beginnende of ervaren golfer bent, de Puma Mattr Essex damespolo zal je bondgenoot zijn op de baan. Het elegante ontwerp en de prestaties maken het een ideale keuze voor alle gelegenheden, van een wedstrijd met vriendinnen tot een professioneel toernooi.

Dit poloshirt is verkrijgbaar in verschillende maten en past zich aan alle lichaamsvormen aan voor een perfecte pasvorm. Dus wacht niet langer, voeg de Puma Mattr Essex damespolo nu toe aan je golfgarderobe en laat tous je stijl op de baan zien.

Extra informatie

Merk Puma
Fabrikant SKU 625892-02
Kleur roze
Kleur Roos
Geslacht Vrouw
Leeftijdsgroep Volwassene
Hoeveelheid per product 1