Golfschoenen zonder spikes voor kinderen adidas S2G Spikeless 24

Golfschoenen zonder spikes voor kinderen adidas S2G Spikeless 24

Beginnend op: € 80,67

€ 64,79

-20%
Geef je jonge golfer het ultieme comfort met adidas S2G Spikeless schoenen, geïnspireerd op hardloopschoenen voor een lichtgewicht, responsief gevoel. Voor jonge golfliefhebbers.

Van hetzelfde model :

Standaard Franse maten
Maathulp

Beginnend op: € 80,67

€ 64,79

Zet op verlanglijst

Beschikbaar

Beschrijving

Golfschoenen zonder spikes voor kinderen adidas S2G Spikeless 24

Stel je jonge golfer op zijn gemak. Deze junior golfschoenen zonder spikes zijn geïnspireerd op de lichtheid en responsiviteit van een hardloopschoen en bieden een stevige houding en stijl die de hele dag meegaat. Het waterdichte bovenwerk en de beschermende veiligheidsneus houden de voeten droog op natte greens zodat kinderen zich op hun spel kunnen concentreren. De Adiwear buitenzool zonder spikes biedt de stabiliteit en grip die nodig zijn voor een stabiele houding en vergemakkelijkt de overgangen buiten de baan. De lichtgewicht hiel-tot-teen demping is de hele dag comfortabel.


Door te kiezen voor gerecyclede materialen kunnen we materialen die al gemaakt zijn hergebruiken, wat helpt om afval te verminderen. Door te kiezen voor hernieuwbare materialen helpen we onze afhankelijkheid van eindige hulpbronnen te verminderen. Onze producten die gemaakt zijn van een mix van gerecyclede en hernieuwbare materialen bevatten minstens 20% van deze materialen.

Extra informatie

Merk adidas
Fabrikant SKU IF0314
Kleur ftwwht/halsil/gum4
Kleur Wit
Geslacht Gemengd
Leeftijdsgroep Junior
Karakteristiek Zonder spike