Al onze sweatshirts: Puma, Cobra, Nike, adidas en meer

Wil je je outfit perfectioneren? Ontdek onze catalogus met golfsweatshirts voor heren op Espace Golf.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hoe kies je een golfsweater voor heren?

Een trend die door Jordan Spieth werd gelanceerd. De keuze van een trui is cruciaal omdat hij op elk moment van het jaar kan worden gedragen. Hij wordt vooral gebruikt op de driving range om op te warmen en de aankoop ervan is gebaseerd op nauwkeurige criteria: comfort, kwaliteit, stijl en budget.

Het golfsweatshirt moet comfortabel zijn om een vloeiende swing en een vlot verloop van de baan mogelijk te maken. Het materiaal waarvan het sweatshirt is gemaakt is ook belangrijk, aangezien golfers zowel in de winter als in de zomer spelen. Sommige sweatshirts zijn gemaakt om meer warmte te bieden dan andere; sweatshirts van 100% polyester zijn geschikt voor koelere periodes. Tenslotte is het, omdat het een zeer psychologische sport is, van essentieel belang dat u zich comfortabel voelt met uw stijl, want dat geeft u zelfvertrouwen.

Vind op Espace Golf, al onze sweatshirts voor mannen aangepast aan elke mannelijke morfologie, aan elk budget en aan elke stijl. Kom en ontdek onze 2022 catalogus.