Al onze golf rokken en jurken: Puma, Golfino, adidas, Nike en meer

Wil je je outfit perfectioneren? Ontdek onze catalogus van rokken en jurken voor dames van topmerken op Espace Golf.

Meer filters

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Wat moeten vrouwen dragen?

Etiquette en golfclubs vereisen een strikte dresscode. Bovendien kan, afhankelijk van het weer, de dresscode korter of zelfs mouwloos zijn. Tenslotte moet de dresscode de spelers in staat stellen zich gedurende de gehele cursus comfortabel te voelen. Jurken en rokken zijn comfortabel en zeer populair bij de spelers. Bij Espace Golf kiezen we rokken en jurken van comfortabel elastisch materiaal voor een betere pasvorm.

Hoe kies je een golfjurk?

De jurk is een essentieel kledingstuk. Vandaag de dag bieden merken minder conservatieve looks, aangezien golf zijn deuren heeft geopend naar de wereld van de mode en merken producten hebben ontwikkeld die stijl, techniek en comfort combineren. Kies voor ademende, aanpasbare en lichte stoffen om u koel te houden bij warm weer.

Bij Espace Golf vindt u aanpasbare en comfortabele materialen, verschillende kleuren en motieven, evenals verschillende pasvormen voor alle vrouwelijke morfologieën.

Hoe kies je een golfrok?

Perfect om koel te blijven en je benen te laten zien. De lengte kan door het clubhuis worden bepaald. Vrouwelijk, technisch en comfortabel, de rok is zeer populair bij de spelers, nog meer sinds de merken de modecodes hebben geïntegreerd. Kies voor ademende, aanpasbare en lichte stoffen met vochtwerende technologieën om u koel te houden.

Bij Espace Golf vindt u rokken in alle kleuren en stijlen voor elk vrouwelijk lichaamstype.